Een drama, gebaseerd op waargebeurde feiten...

Zoals velen al weten ben ik (Wico) al een gehele tijd aan het tobben met mijn gezondheid. Om de zaken van me af te zetten ben ik begonnen met het opschrijven van dit verhaal. Omdat veel mensen zich op deze manier op de hoogte houden en het mij helpt voor mijn gemoedstoestand, voor als het een keer niet lekker gaat, ben ik er mee doorgegaan.cartoon

Soms zit er wat langere tijd tussen dat ik weer iets schrijf, maar dan gaat het meestal vrij slecht en heb ik de energie, de behoefte en de zin niet. In 2012 heb ik bijna niets meer geschreven. Ik zat flink vast met mezelf en had de behoefte even niet meer. Nu ik dit schrijf is het inmiddels 2013 en is de behoefte er zeker weer, misschien zelfs wel noodzaak (hierover later meer).
Er is komt ook de mogelijkheid om een bericht achter te laten. Ik wil dan ook iedereen verzoeken om dit te doen. Elk contact is leuk, of ik iedereen beantwoord beloof ik echter niet.

Omdat het verhaal nogal lang werd heb ik deze opgesplitst, in het aparte menu hier links heb je verschillende mogelijkheden om naar de recente artikelen te gaan of naar het hele voorafgaande verhaal.

Veel leesplezier (ondanks de ellende....), ach ja over sommige drama's wil men nog wel eens films maken.

Wico

Laat wat van je horen, klik hier