Over ons

Wie zijn "wij" die je in alle teksten leest. "Wij" zijn, zoals de titel al zegt, Wico en Bianca. We zijn al samen sinds 1992 en zijn getrouwd in 1997.

We wonen, samen met onze huisdieren, in een leuk appartement in Rijswijk. Bianca is werkzaam voor de overheid en ik (Wico dus) ben, helaas, afgekeurd en lig hele dagen thuis op de bank. Soms werk ik dan aan de website. Helaas iedere keer maar kort i.v.m. de houding.internet

Waarom deze website?
Deze website is geboren omdat we graag sites wilden leren bouwen. We zijn ooit begonnen in frontpage, daarna Webdesign en nu in Joomla. Op deze website proberen we ook modules en plugins uit voor andere websites.

We vinden het ook leuk om dingen uit ons leven te delen met anderen. Ooit is de vraag geweest van kenissen en collega's om wat van me (Wico) te laten horen in verband met mijn ziekte en alles daar omheen. Over wat ik nu doe, nu ik niet meer werk en hoe destijds mijn ziekte verliep. Dus heel wat redenen. En het is gewoon leuk, en een goede manier om nieuwe mensen te leren kennen.

Zoals je al hebt kunnen lezen ben ik (Wico) afgekeurd en zit al weer een tijdje arbeidsongeschikt thuis. Een heel drama wat zo'n 10 jaar geleden begon. Dit hele verhaal is te lezen op deze site, voor mensen die het interesseert. Het is echter een flinkje lap tekst om te lezen. Nieuwe inhoud komt telkens te staan in het gedeelte "Wat gister gebeurde en nu".
Ik hoop dat je de site en de inhoud leuk vindt, laat het weten in het gastenboek, klik hier. Ook als je het niet leuk vindt of iets mist mag je natuurlijk mailen. Mocht je andere ideeën hebben of fouten ontdekt, laat het dan ook weten.

Veel plezier op onze website,

Wico en Bianca