Plezierig tijdverdrijf: hobby's

Net zoals veel mensen hebben ook wij wij hobby’s om ons bezig te houden in de vrije tijd. Door PapegaaienWelzijn wordt veel vrije tijd opgeslokt, dus zien we dat dan ook maar als hobby. Nou ja, het is eigenlijk meer een "passie".hobby

Helaas kan ik (Wico) door mijn beperkingen niet veel doen of me maar heel kort bezig houden met mijn hobby’s. Enkele hobby's heb ik reeds door mijn ziekte al moeten opgeven. Zo was krachttraining en zelfverdediging al snel niet meer mogelijk. En de schietsport heb ik in de loop van tijd ook al op moeten geven. Het reizen van en naar de schietbaan werd te pijnlijk. Ook het schieten zelf werd steeds moeilijker en de gezelligheid na het schieten kon ook niet meer. Dus ook het verenigingsleven is daardoor komen te vervallen. En dat doet (anders) pijn....!

Ook de dieren zijn natuurlijk een hobby. Een heel leuke hobby van ons beiden waar we heel veel voor terug krijgen en nooit meer willen missen.

Ook fotograferen vinden we allebei heel leuk. Het liefst op een locatie zoals een dierentuin. Maar je voelt hem al komen, ook dat is nu al zo goed als niet meer mogelijk. Dan proberen we thuis maar het één en ander te doen. De dieren zijn een leuk onderwerp. op deze site staan ook diverse fotoalbums van onze resultaten.

Ook zijn er hobby’s die niet langer meer gedaan worden maar nog wel geshowd op deze site (zoals de jurken die Bianca zo mooi heeft gemaakt). Ook maakt Bianca af en toe, een hele mooie taart. Al is dat niet goed voor ons. Maar ze heeft daar wel veel plezier in.

Een tijd geleden deed ik ook veel aan modelbouw en diorama's. Door de bekende omstandigheden is ook dit steeds minder geworden. Ik heb de spullen allemaal nog wel want ik heb de stille hoop dit ooit weer te kunnen oppakken. Ik ben al aan het zoeken naar mogelijkheden om dit weer te kunnen doen. Want het is een heel goede hobby om je gedachten bezig te houden. En ik vind het nog leuk ook. Ook hierover zijn wat foto's te vinden.

Modelbouw

Diorama 3 07 

Taarten

DSC02092 

Jurken

 Rode rozenjurk