Onze katten

Al sinds 1997 hebben we katten. In eerste instantie was het nog een beetje "tricky", want Wico is altijd allergisch geweest voor katten. Maar uiteindelijk toch geprobeerd. En het ging gelukkig goed.

cat2

Eerst kwamen Hagel en Donder, twee europese kortharen (ook wel vuilnisbakkenras genoemd). Ze waren nog erg jong toen ze bij ons kwamen, 4 weken.
Hagel & Donder zijn geboren op 15 augustus 1997. Hagel en Donder zijn beiden begin 2006 overleden. Kijk voor hun verhaal bij onderdeel "Eeuwige Jachtvelden", of klik hier

23 November 2000, is Kekum Coon's Gangster Paradise Shaggy geboren. Een rasechte Maine Coon, en een schatje! Rond Valentijnsdag hebben we hem opgehaald. Helaas heeft Shaggy ons in 2012 moeten verlaten na een slopende aandoening aan zijn darmen. We hopen dat Shaggy nog lekker mag rakken en knuffelen in de eeuwige jachtvelden. Hij heeft het dik verdient want het was een goede vriend. Een vriend die we nog steeds dagelijks missen. Kijk ook voor zijn verhaal en foto's bij onderdeel "Eeuwige Jachtvelden", of klik hier.

17 april 2006 is er nog een Coontje bij gekomen, Kekum Coon's Vulcano Red Mikey. Hij is geboren op 20 januari 2006. Een rustige, knuffelige rode kater met flinke actiemomenten..... Eenmaal opgegroeid blijft het een rakkertje die dol is op spelen en knuffelen.

Op 12 mei 2006 is er een nieuw speelkameraadje voor Mikey geboren, een blauw met witte kater, en hij heet Wiseguy Tommy. We merkten namelijk dat Shaggy zich wat te oud voelt voor het gespring en gehuppel van Mikey. Op 5 augustus is Wiseguy Tommy gekomen om samen met Mikey de boel onveilig te maken. Nu Shaggy er niet meer is speelt Tommy de baas in huis. Stiekem is het een watje die iedereen lief vind en dus ook met iedereen knuffelt. Vooral gasten krijgen een grrot knuffel onthaal. Hij vindt het ook leuk om lekker te ravotten met Mikey.......soms iets te hard. 

Wil je meer foto's zien van Tommy en Mikey, klik dan op een van de foto's.

Tommy

Tommy 13

Mikey

Mikey nieuw 1