Shaggy

Kekum Coon's Gangsters Paradise Shaggy is geboren op 23 november 2000. Zijn vader en moeder zijn: Gr. Eur. Ch. Highlander Child of Maine & Beaverscove Gracy. Shaggy is een volle neef van Mikey die op 17 april 2006 bij ons is komen wonen.

Shaggy was een rustige kat die veel aandacht en knuffels hield. Hij was af en toe wel angstig aangelegd en verstopte zich snel. Shaggy was op z'n tijd ook wel te porren voor een spelletje met de baasjes of met Mikey. Maar het was echt een luie maar o zo mooie kater. Tommy hield hij liever op afstand, maar ja dat is altijd een "delinquent" gebleven. Die was iets te wild en te ruw voor Shaggy. Shaggy was wel een beetje het lieve watje in huis waar we allebei helemaal gek op waren. Net als Donder was Shaggy echt m'n (Wico) vriend. Hij stond me bij als ik weer een crepeerde van de pijn. Hij wist ook precies waar hij niet op me mocht staan, en hield de andere katten weg bij me zodat ze me geen pijn konden doen. En dan was het echt geen watje en zette hij ook Tommy op zijn nummer. Shaggy was een mooie Main Coon. Hij is nooit dik geweest en begon zijn leven bij ons zwaar. Toen hij net bij ons was overleed hij bijna aan een keelontsteking. Maar met wat dwangvoeding is hij er toen weer helemaal bovenop gekomen.

En toen, het einde....

Shaggy is lief gebleven tot aan het einde van zijn leven op 13 januari 2012. Toen moesten we hem helaas laten inslapen na een slopende ziekte aan zijn darmen. We hebben flink wat tranen gelaten en we missen hem, net als de andere katten die zijn hemelen, iedere dag. Shaggy was een steun en toeverlaat voor Wico tijdens zijn minder goede en slechte dagen. Hij voelde precies aan wanneer zijn aanwezigheid gewenst was en hield iedere nacht de wacht op bed. We zullen hem ontzettend missen.....

Terug naar "Eeuwige jachtvelden"